1-2 dages levering i dk

Videnskab bag

hårvækstcyklusfaser

Hvad er en hårvækstcyklus?

Anagenfasen er den aktive vækstfase i hårcyklussen, der varer fra 2 til 7 år. 

Catagenfasen er en overgangsfase. Det er en kort periode, der varer cirka 2 til 3 uger. Hårvæksten stopper, og hårækken skrumper. 

Telogenfasen er hvilefasen. Den varer cirka 3 til 4 måneder, hvor hårsækkene er i dvale, og der sker ingen aktiv vækst. 

Exogenfasen er fasen i hårvækstcyklussen, hvor hårtab sker. Det er en naturlig proces, hvor gamle hår frigives fra hårsækkene for at give plads til ny hårvækst i den næste cyklus

Hvad påvirker denne cyklus?

I flertallet af tilfælde er der flere faktorer, der påvirker hårvækstcyklussen, såsom genetik, hormonelle ubalancer, stress eller sundhedstilstande. 

Vores specielt sammensatte olieblanding fungerer som en naturlig og effektiv løsning til at hjælpe med at tackle disse udfordringer. 

beard
hårvækst

Hvordan løser vi probelmer med hårvækst og skægvækst?

Vi anerkender de potentielle risici forbundet med farmaceutiske midler. Derfor har vi dykket ned i naturens skatte og omhyggeligt formuleret vores løsning, hvilket drastisk minimerer risiciene. 

Lås op for dit hårs og skægs vækstpotentiale med vores olieblanding, omhyggeligt fremstilled med KUN naturlige ingredienser. Vores formel nærer hårsække, stimulerer blodcirkulationen og fremmer sund hårvækst. 

Uanset om du sigter mod et fyldigere skæg eller smukt hår, er vores blanding skræddersyet til at støtte din hårvækstrejse, på en naturlig og effektiv måde. 

10% VELKOMSTRABAT

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV OG SPAR 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.